Uzaktan Eğitim KPSS Kursu

Uzaktan Eğitim KPSS Kursu

  • Çağrı Merkezi
    444 33 07
  • Whatsapp
    (530) 304 98 98
  • Çözemediğiniz Sorular
    (549) 242 42 77

Kursun Tanımı

Uzaktan Eğitim  KPSS kurslarımıza katıl Memur Ol Hayallerini Erteleme - Akademi Dünyası Uzaktan Eğitim KPSS Genel Kültür Genel Yetenek Kurslarına katılarak HAYALLERİNİZİ ertelemeyin.

KPSS Genel Kültür Genel Yetenekten sınavlara hazırlanıyor ve çok yoğun çalışıyorsanız EVİNİZ KONFORUNDA SINAVLARA HAZIRLANABİLİRSİNİZ 

Bu fırsatı kaçırmayın....

ÜYELİK OLUŞTURMAK İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZ. 

Sosyal Medya Hesaplarımızdan Kurs Paylaşımlarımızı Görebilirsiniz

Kursun Kazanımları

CANLI KONU ANLATIMLI DERS VİDEOLARI
KPSS sınavlarına hazırlanıyor ve çok yoğun çalışıyorsak Uzaktan eğitim KPSS hazırlık kursları sizin için avantajlı olacaktır. Canlı Eğitimlere katılarak sorularınız sorabilir ve hazırlık sürecini düzenli bir şekilde hazırlık yapmanızı sağlayacaktır.

ÜNİTE TESTLERİ
KPSS hazırlık sürecinde istediğiniz zaman ünite testlerini çözerek bilgilerinizi hatırlama şansına sahip olacaksınız. Daha fazla soru çözümü size daha çok başarı getirecektir.

ÜNİTE KONU ÖZETLERİ
Ünite konu anlatımlarını hem bilgisayar ortamında cep telefonundan Tabletinizden ve bilgisayarınızdan okuyarak ders çalışma imkanına sahip olacaksınız. Yazıcı çıktıları ile arşiv oluşturabilir istediğiniz yerde ders çalışma imkanına sahip olacaksınız.

DENEME SINAVLARI
Online KPSS deneme sınavlarınnı çözerek ortalama başarınızı gözlemleme şansına sahip olacaksınız. Binlerce soru seni bekliyor. 

ONLİNE REHBER ÖĞRETMEN
Rehber Öğretmeniniz sizi hazırlık sürecinde takip ediyor. Verimli ders çalışma teknikleri sınav kaygısı stres yönetimi konularında destek sağlıyor.

SORU ÇÖZÜM HATTI
Soru çözüm hattımız sayesinde ders çalışırken çözümleyemediğimiz soruların fotoğrafını çekerek 0 549 242 42  73 nolu WHATSAPP hatıına yolluyoruz öğretmenlerimiz çözümünü size ulaştırıyor.

Kursun İçeriği

Matematik  80 Saat Tarih 80 Saat Türkçe 40 Saat Coğrafya 30 Saat Vatandaşlık 30 Saat  TOPLAM 260 Saat Konu Anlatımı ile KPSS ye SINIRSIZ hazırlanın. DERS KAÇIRMA riski olmayan ve % 100 Başarı odaklı ABSEM Eğitim modeli SİZİ BEKLİYOR...

Yorum Yapın

Çağrı Merkezi
444 33 07

Whatsapp
(530) 304 98 98

Çözemediğiniz Sorular
(549) 242 42 77

Detaylı Bilgi İçin Lütfen Formu Doldurunuz

Çağrı merkezimiz 24 saat içinde size geri dönüş sağlayacaktır.

Anlaşma Ortaklarımız