KPSS Kursu - Lisans

KPSS Kursu - Lisans

  • Çağrı Merkezi
    444 33 07
  • Whatsapp
    (530) 304 98 98
  • Çözemediğiniz Sorular
    (549) 242 42 77

Kursun Tanımı

KPSS  Lisans Kursları Genel Yetenek- Genel Kültür sınavına yönelik gerçekleştireceğimiz Akademi Dünyası Eğitim Kurumları  Kazanma Garantili hem örgün hemde Online KPSS GYGK Kursu ile sınav tarihine kadar sizlerle birlikte olacağız. Bu süreçte KPSS  sınavlarının mantığını kavratıp KPSS için gerekli olan tüm bilgileri sistematik biçimde sizlere aktarırken diğer adaylardan ön plana çıkmanızı sağlayacak zamanı doğru kullanma becerisini ve hız kazanmanızı sağlayacağız. Alanında Türkiye nin en iyi eğitmenlerle birlikte ÖSYM KPSS sınav mantığına uygun bir bakış açısı geliştirecek KPSS sorularını daha pratik ve akılcı çözümler ortaya koyarak kolay hızlı ve doğru şekilde çözebilir hale geleceksiniz.

Sosyal Medya Hesaplarımızdan Kurs Paylaşımlarımızı Görebilirsiniz

Kursun Kazanımları

KPSS LİSANS KURSU CANLI KONU ANLATIMLI DERS KAMPLARIMIZ KPSS LİSANS sınavlarına hazırlanıyor ve çok yoğun çalışıyorsak HEDEF ODAKLI EĞİTİMLER VE Uzaktan eğitim Uzaktan eğitim KPSS LİSANS KURSU sizin için avantajlı olacaktır.

KPSS LİSANS KURSU Canlı Eğitimlere katılarak sorularınız sorabilir ve hazırlık sürecini düzenli bir şekilde hazırlık yapmanızı sağlayacaktır. ÜNİTE TESTLERİ KPSS LİSANS KURSU  hazırlık sürecinde istediğiniz zaman ünite testlerini çözerek bilgilerinizi hatırlama şansına sahip olacaksınız. Daha fazla soru çözümü size daha çok başarı getirecektir. Öğretmenlerimiz her daim sorularınızı çözebilmek ve birebir etüt vermektedir. Ayrıca Akademi Uzaktan eğitim desteğini kursumuza kayıt yaptıran tüm öğrencilere ÜCRETSİZ hediye edilmektedir.

ÜNİTE KONU ÖZETLERİ Ünite konu anlatımlarını hem bilgisayar ortamında cep telefonundan Tabletinizden ve bilgisayarınızdan okuyarak ders çalışma imkanına sahip olacaksınız. Yazıcı çıktıları ile arşiv oluşturabilir istediğiniz yerde ders çalışma imkanına sahip olacaksınız.

DENEME SINAVLARI KPSS deneme sınavlarınnı çözerek ortalama başarınızı gözlemleme şansına sahip olacaksınız. Binlerce soru seni bekliyor. Kurumumuz bünyesinde bulunan psikolojik destek birimi sayesinde verimli ders çalışma tekniklerini öğreneceksiniz.

Zaman sorunu yaşayanlar için KPSS LİSANS KURSU ONLİNE REHBER ÖĞRETMEN Rehber Öğretmeniniz sizi hazırlık sürecinde takip ediyor. Verimli ders çalışma teknikleri sınav kaygısı stres yönetimi konularında destek sağlıyor.


SORU ÇÖZÜM HATTI Soru çözüm hattımız sayesinde ders çalışırken çözümleyemediğimiz soruların fotoğrafını çekerek 0 549 242 42 73 nolu WHATSAPP hatıına yolluyoruz öğretmenlerimiz çözümünü size ulaştırıyor.

Kursun İçeriği

KPSS LİSANS KURSU Genel Kültür Genel Yetenek Dersleri;

* Matematik
* Tarih
* Türkçe
* Coğrafya
* Vatandaşlık 


Eğitim Kaydını tamamlayan öğrencilerimize Konu anlatımı soru bankası yaprak tarama testleri  ve Uzaktan Eğitim KPSS LİSANS KURSU ÜCRETSİZ verilecektir.

Yorum Yapın

Çağrı Merkezi
444 33 07

Whatsapp
(530) 304 98 98

Çözemediğiniz Sorular
(549) 242 42 77

Detaylı Bilgi İçin Lütfen Formu Doldurunuz

Çağrı merkezimiz 24 saat içinde size geri dönüş sağlayacaktır.

Anlaşma Ortaklarımız